Kotisivut yritykselle

Kotisivujen suunnittelu & toteutus

Suunnittelemme ja toteutamme niin kevyet kuin vaativammatkin verkkosivukokonaisuudet yrityksille. Rakennamme sivut alusta asti itse, joten pystymme kustomoimaan sivut juuri sellaiseksi kuin tarve vaatii. Toteutamme sivut niin, että asiakkaat pystyvät helposti muokkaamaan sisältöjä myös itse julkaisun jälkeen sivuston hallintapaneelin kautta.

Panostamme tekemissämme verkkosivuissa erityisesti responsiivisuuteen, latausnopeuteen, tyylikkääseen ulkoasuun, hakukonenäkyvyyteen, selkeyteen sekä helppokäyttöisyyteen.

 • Responsiiviset kotisivut
 • Tyylikäs ja yksilöity ulkoasu
 • Selkeät ja helppokäyttöiset kotisivut
 • Hakukoneoptimoidut kotisivut
Pyydä tarjous
1.

Alkukartoitus

Kohderyhmän sekä sivuston tavoitteiden ja laajuuden kartoittaminen

 

2.

Suunnittelu

Sivuston rakenteen ja visuaalisen ilmeen ideointi ja suunnittelu

3.

Toteutus

Sivun tekninen toteutus, optimointi ja testaus eri laitteilla

4.

Julkaisu

Sivuston julkaiseminen, jatkokehittäminen ja ylläpito

Kotisivujen hinta

Emme hinnoittele kotisivuprojekteja kiinteästi, sillä asiakkaan tarpeet, vaatimukset ja budjetti ovat lähes aina tapauskohtaisia. Täten tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen kartoituksen, jossa käymme yhdessä läpi sivuston laajuuden sekä siihen liittyvät toiminnallisuudet ja muut vaatimukset. Arvioidun työmäärän ja asiakkaan määrittämän budjetin pohjalta laadimme tarkan hintatarjouksen projektille. Tuntiveloituksemme on 60 €/h + alv 24 %.

Kotisivujen kehitykseen, suorituskyvyn parantamiseen ja erilaisiin toiminnallisuuksiin voidaan tarvittaessa hyödyntää lisenssimaksullisia WordPress-lisäosia, joiden tarpeellisuudesta ja käytöstä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa hintatarjouksen yhteydessä.

Pyydä tarjous

Kotisivujen ylläpito

Tarjoamme verkkosivustoille ylläpitopalvelua, millä varmistamme sivuston toimivuuden myös julkaisun jälkeen. Ohessa toimimme asiakkaan teknisenä tukena sivustoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Ylläpitoon voidaan sisällyttää myös mahdolliset WordPress-lisäosien lisenssimaksut sekä sivuston hostaus. Jos sinulla ei ole kokemusta web-kehityksestä, suosittelemme jättämään vastuun verkkosivujen toiminnasta meidän vastuullemme.

Ylläpitopalveluun sisältyy:

 • 24/7 monitorointi
 • Nopea asiakastuki
 • Vikatilanteiden korjaukset
 • Ohjelmistopäivitykset
 • Varmuuskopiot
 • Lisäosien lisenssimaksut
 • Hosting
Pyydä tarjous

Asiakaskokemuksia

K&K Kivinen Oy

Siteway Oy toteutti uudet verkkosivumme alkuvuodesta 2023. Projekti onnistui erittäin hyvin. Aikataulu piti koko ajan, vaikka työtä oli paljon. Heidän kanssaan oli helppo asioida. Esitin toiveita ja omia näkemyksiäni sivujen toteutuksesta. Koin että minua ymmärrettiin. Suurimman vaikutuksen minuun teki tekijöiden osaaminen ja yhteistyöhalukkuus. Voin lämpimästi suositella heidän palveluitaan muillekin.

Lasivakuutus.fi

Todella hyvää palvelua. Nopeasti sivut pystyyn ja kyllä kaikin puolin olen todella tyytyväinen. Ehdottomasti voi suositella.

Laatupesu Oy

Siteway toteutti yrityksellemme uudet nettisivut. Työskentely Kiian ja Erkon kanssa oli helppoa ja mutkatonta. He ottivat huomioon tarpeemme ja toiveemme sivujen suhteen sekä huomioivat hyvin sivujen teknisen toimivuuden. Lopputulos oli parempi kuin osasimme kuvitella!

Suomen Autoliike Oy

Tilattiin nettisivut Sitewayn tiimiltä. Projekti lähti alusta alkaen oikeille raiteille. Henkilökunta oli aktiivisesti yhteydessä ja asiakkaan mielipidettä kuunneltiin. Vahva suositus. Kiitos Erkko ja Kiia

Engineerise Oy

Asiantuntevaa palvelua, suosittelen!

Pumppaamo ja imu Oy

Sitewayn kanssa asiointi on ollut vaivatonta ja nettisivuihin olen erittäin tyytyväinen. Pystyn suosittelemaan.

KTAM Oy

Siteway Oy toteutti verkkosivusto-projektin asiantuntevasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Suosittelen!

Autolinja.com

Autoliikkeemme autolinja.comin uudet kotisivut valmistuivat sujuvasti, olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.

Konekauppa Raktori Oy

Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Luovia ratkaisuja, uusia ajatuksia ja yhteistyö sujuvaa.

Koka Oy

Erinomaista palvelua nettisivuprojektin parissa. Työt eteni suunnitellusti ja yhteydenpito oli sujuvaa. Voin lämpimästi suositella!

Referenssit