WordPress-
kotisivut yritykselle

Suunnittelemme ja toteutamme niin kevyet kuin vaativammatkin verkkosivukokonaisuudet yrityksille haluttujen tarpeiden ja vaatimusten pohjalta. Emme valitse helpointa tietä, eli valmiita sivupohjia, vaan toteutamme hyvinkin uniikkeja ratkaisuja, jotka vaativat usein kustoimointia ulkoasun ja koodaamisen osalta. Panostamme tekemissämme verkkosivuissa erityisesti responsiivisuuteen, latausnopeuteen, tyylikkääseen ulkoasuun, hakukonenäkyvyyteen, selkeyteen sekä helppokäyttöisyyteen. Tarjoamme lisäpalveluina logosuunnittelua, video- ja valokuvausta sekä digimarkkinointia.

Kotisivujen hinta

Emme hinnoittele kotisivuprojekteja kiinteästi, sillä tarpeet, vaatimukset ja asiakkaan budjetti ovat lähes aina tapauskohtaisia. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen tarvekartoituksen, jossa käymme yhdessä läpi sivuston laajuuden sekä siihen liittyvät toiminnallisuudet ja vaatimukset. Tämän pohjalta laadimme lopullisen hintatarjouksen. Tuntiveloituksemme on 60 €/h.

Pyydä rohkeasti tarjousta numerosta 040 356 9665, tai jätä viesti alla olevan lomakkeen kautta!

Referenssejä

Kotisivut yritykselle Bayerncar Oy
Kotisivut yritykselle Lasivakuutus.fi
Kotisivut yritykselle Novoset Oy
Kotisivut yritykselle Koka Oy
Kotisivut yritykselle K&K Kivinen Oy
Kotisivut yritykselle JJ Areena Oy
Kotisivut yritykselle Konekauppa Raktori Oy
Kotisivut yritykselle Konekauppa Raktori Oy
Kotisivut yritykselle Pumppaamo & Imu Oy
Kotisivut yritykselle AR-Rahoitus
Kotisivut MJP Motors Oy
Kotisivut Mersun Vanteet
Kotisivut yritykselle Laatupesu Oy
Kotisivut Katriina Talaslahdelle
Kotisivut yritykselle uudenmaan pumppaamohuolto oy
Kotisivut yritykselle Suomen autoliike Oy
Kotisivut yritykselle Aurinkopurje Oy
Kotisivut yritykselle Siivouspalvelu Teho+
Kotisivut Veljekset Alanko Oy:lle
Kotisivut Raksatohtori Oy:lle
Selaa referenssejä

Asiakaskokemuksia

K&K Kivinen Oy

Siteway Oy toteutti uudet verkkosivumme alkuvuodesta 2023. Projekti onnistui erittäin hyvin. Aikataulu piti koko ajan, vaikka työtä oli paljon. Heidän kanssaan oli helppo asioida. Esitin toiveita ja omia näkemyksiäni sivujen toteutuksesta. Koin että minua ymmärrettiin. Suurimman vaikutuksen minuun teki tekijöiden osaaminen ja yhteistyöhalukkuus. Voin lämpimästi suositella heidän palveluitaan muillekin.

Laatupesu Oy

Siteway toteutti yrityksellemme uudet nettisivut. Työskentely Kiian ja Erkon kanssa oli helppoa ja mutkatonta. He ottivat huomioon tarpeemme ja toiveemme sivujen suhteen sekä huomioivat hyvin sivujen teknisen toimivuuden. Lopputulos oli parempi kuin osasimme kuvitella!

Koka Oy

Erinomaista palvelua nettisivuprojektin parissa. Työt eteni suunnitellusti ja yhteydenpito oli sujuvaa. Voin lämpimästi suositella!

Suomen Autoliike Oy

Tilattiin nettisivut Sitewayn tiimiltä. Projekti lähti alusta alkaen oikeille raiteille. Henkilökunta oli aktiivisesti yhteydessä ja asiakkaan mielipidettä kuunneltiin. Vahva suositus. Kiitos Erkko ja Kiia

Pumppaamo ja imu Oy

Sitewayn kanssa asiointi on ollut vaivatonta ja nettisivuihin olen erittäin tyytyväinen. Pystyn suosittelemaan.

Puijon Turva Oy

Pienyrittäjää palveltiin mainiosti. Yhteistyössä kehitettiin karttapohjainen työnohjaus ja tuntikirjaus mobiiliapplikaatio. Appista saatiin sellainen että loppukäyttäjät ei suotu enää toimimaan ilman sitä - tämä onnistui siksi, että Sitewayn väki halusi tosissaan ymmärtää käyttötarkoitusta

Yhteystiedot

Erkko Mäkinen

FM, Tietotekniikka

Kehittäjä

040 356 9665 erkko@siteway.fi

Kiia Hämäläinen

Muotoilija, AMK

Graafinen suunnittelija

044 046 6488 kiia@siteway.fi

Pyydä tarjous