Referenssit

Bayerncar

Bayerncar on Seinäjoella ja Jyväskylässä toimiva autoliike, jonka pääpaino on Premium-segmentin ajoneuvoissa. Toteutimme heille helppokäyttöisen ja tyylikkään verkkosivuston, jolla ajoneuvojen selaaminen on sujuvaa. Sivustolla on myös verkkokauppa, jossa myydään Bayerncar-aiheista merchiä. Verkkosivuille on toteutettu rajapintaintegraatio WebSales-järjestelmään, josta ajoneuvojen tiedot haetaan ja johon liidit ohjataan.

Vieraile

Lasivakuutus.fi

Lasivakuutus.fi on tuulilasien vaihtoon erikoistunut yritys, mikä noutaa asiakkaan auton halutusta osoitteesta, ja tarjoaa sijaisauton tuulilasin vaihdon ajaksi. Toteutimme yritykselle uudet kotisivut, sekä juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn kalenterivarausjärjestelmän, minkä avulla asiakas voi varata tuulilasin vaihdon haluamalleen ajankohdalle. Kalenteri ottaa huomioon tehdyt tilaukset sekä työntekijöiden ja sijaisautojen lukumäärän, ja näyttää vapaat ajat sen mukaisesti.

Vieraile

Rengasvertailu.fi

Rengasvertailu.fi oli alun perin rengasarvosteluja-, testejä- ja uutisia varten toteutettu sivusto. Uudistimme sivun, ja rakensimme sen yhteyteen helppokäyttöisen WooCommerce-verkkokaupan täysin kustomoiduilla suodattimilla, joiden avulla käyttäjä voi etsiä autoonsa sopivat renkaat rekisterinumeron tai rengaskoon avulla.

Vieraile

Koillis-Motor

Koillis-Motor on Kuusamossa ja Suomussalmella toimiva moottorikelkkojen, mönkijöiden, veneiden ja muiden pienkoneiden erikoisliike. Toteutimme heille uuden Nettimotoon, Nettikoneeseen ja Nettiveneeseen integroidun verkkosivuston. Sivuston yhteydessä on myös WooCommerce-pohjainen verkkokauppa.

Vieraile

Koka Oy

Koka Oy on Suomen johtava vedenmittaukseen ja siihen liittyvän tiedon siirtoon ja palveluihin erikoistunut yritys. Toteutimme heille kattavan verkkosivu-uudistuksen, jonka päätavoitteena oli tehdä tiedon etsimisestä ja laajan tuotevalikoiman selaamisesta mahdollisimman helppoa. Päivitimme myös sivun ulkoasun vastaamaan heidän yritysilmettään.

Vieraile

RealCars Oy

Realcars Oy on Jyväskylässä toimiva autoliike. Toteutimme yritykselle uuden verkkosivuston Nettix Pro -integraatiolla, josta autojen tiedot ja kuvat haetaan ajastetusti sivulle selattaviksi.

Vieraile

Novoset Oy

Novoset Oy on Lempäälässä Ideaparkin lähistöllä toimiva vaihtoautoliike. Toteutimme yritykselle uudet verkkosivut Autosofta-integraatioilla, josta autojen tiedot ja kuvat haetaan automaattisesti sivuille.

Vieraile

Rakennuspalvelu Körkkö Oy

Rakennuspalvelu Körkkö on hankasalmelainen katto- ja julkisivu­remontteihin ja rakennuspeltisepän palveluihin erikoistunut rakennusalan yritys. Toteutimme heille sivut, mistä löytyy kattavasti tietoa heidän palveluistaan, niin rakentajan kuin asiakkaan näkökulmasta.

Vieraile

GT-Auto

Gabrin Oy on vuonna 2003 perustettu 100% kotimaisessa omistuksessa oleva moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaa harjoittava yritys. Toteutimme heille uudet verkkosivut, mihin autot ja muut ajoneuvot haetaan Nettix Pron rajapinnasta ajastetusti.

Vieraile

Ri-Lease Auto Center

Rilease on Vantaalla toimiva yritys, jonka palveluihin kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huoltoleasing-, vuokraus-, osto-, myynti-, rahoitus- sekä edulliset autovakuutuspalvelut. Toteutimme heille Nettiautoon integroidun sivuston ja vuokrausjärjestelmän.

Vieraile

Suomen Hyötyautot Oy

Suomen Hyötyautot Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia hyötyajoneuvoja, kuten pakettiautoja, kevyt kuorma-autoja, maastoon sopivia erikoisvarusteltuja autoja sekä työkoneita. Toteutimme heille uudet Nettix Pro -järjestelmään integroidut verkkosivut.

Vieraile

Suomen Vaunumesta Oy

Suomen Vaunumesta Oy on vuonna 2009 perustettu asuntovaunu- ja autokauppaa harjoittava yritys. Toteutimme heille verkkosivut Nettix Pro -integraatiolla, mistä myyntikohteet haetaan automaattisesti sivulle.

Vieraile

Eloxa Tekniikka Oy

Eloxa Tekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu LVI-urakointiyritys. Uudistimme heidän vanhat sivut nykyaikaisemmiksi niin ulkoasultaan kuin rakenteeltaan, vastaamaan paremmin heidän tarpeitaan.

Vieraile

K&K Kivinen Oy

K&K Kivinen Oy on Tuusulassa sijaitseva caravanliike, joka myy, ostaa, vaihtaa ja huoltaa matkailuvaunuja sekä matkailuautoja. Toteutimme heille uuden verkkosivun, johon myynti-ilmoitukset haetaan Nettikaravaanin REST-rajapinnasta.

Vieraile

Pumppaamo & Imu

Pumppaamo & Imu on Varsinais-Suomen alueella toimiva ympäristöhuoltoalan yritys, jonka toimeenkuvaan kuuluu pumppaamoiden huolto ja erilaiset imuautopalvelut. Toteutimme heille uudet verkkosivut, jotka on optimoitu Google-mainontaa varten.

Vieraile

JJ-Areena

JJ-Areena on koneiden, ajoneuvojen ja laitteiden vähittäiskauppaan erikoistunut kasvava yritys. Toteutimme heille kotisivut, jotka on integroitu Nettix Pro -järjestelmään. Lisäksi suunnittelimme yritykselle logon, sekä kuvasimme suurimman osan sivustolla näkyvästä video- ja kuvamateriaalista.

Vieraile

Konekauppa Raktori Oy

Raktori on maatalouskoneiden asiantuntija jo yli 22 vuoden kokemuksella. Yrityksen päätavoite on löytää uusi koti käytetyille traktoreille, metsäkoneille ja niihin liittyville varusteille. Suunnittelimme yritykselle visuaalisesti näyttävät sivut, jotka sopivat yhteen yrityksen logon kanssa. Sivusto on integroitu Nettix Pro -järjestelmään, josta koneet siirtyvät automaattisesti sivustolle selattaviksi.

Vieraile

Katriina Talaslahti

Katriina Talaslahti on Olympique Lyonnaisin ykkösjoukkueen maalivahti ja hän pelaa jalkapalloammattilaisena ”maailman parhaaksi” nimetyssä joukkueessa Ranskassa. Suunnittelimme ja toteutimme Katriinalle personoidut kansainvälisyyttä kestävät verkkosivut, joissa eri käyttäjäryhmien – fanien ja partnereiden – toiveet, tarpeet ja viestitys ovat huomioitu. Katriina voi päivittää verkkosivustoa helposti futisuran edetessä.

Vieraile

House Of Cars

House Of Cars on Tuusulassa toimiva yritys, joka myy autoja ja moottoripyöriä. Toteutimme heille tyylikkäät verkkosivut Nettix Pro -integraatiolla.

Vieraile

BR Motors Oy

Br Motors Oy on vapaa-ajan koneiden myynti, huolto- ja varaosaliike keskisessä Suomessa Suolahdessa. Toteutimme heille uuden Nettimotoon integroidun verkkosivuston.

Vieraile

Laatupesu Oy

Laatupesu tarjoaa monipuolista tekstiilihuoltoa niin yrityksille kuin kotitalouksille. Räätälöimme heille verkkosivut, joiden tärkeänä tavoitteena oli tuoda Laatupesun laaja palveluvalikoima esille selkeästi jäsenneltynä. Sivustolta löytyy myös yleistä tietoa heidän yrityksestään ja toimialastaan.

Vieraile

Keijo Lehtonen Oy

Keijo Lehtonen Oy on autoliike Mäntsälässä, joka myy ja vuokraa ajoneuvoja. Toteutimme heille verkkosivuston Nettix Pro -integraatiolla, josta autojen tiedot haetaan sivulle selattaviksi. Lisäksi toteutimme sivulle kalenterivaraus­järjestelmän ajoneuvojen vuokrausta varten.

Vieraile

R2 Group Oy

R2 Group on Säkylässä toimiva yritys, joka korjaa, prosessoi ja myy kuormalavoja. Toteutimme heille verkkosivuston, jota he voivat helposti muokata itse tarpeidensa mukaisesti.

Vieraile

Motokeskus

Motokeskus on keskittynyt käytettyjen koneiden myyntiin ja ostoon. Toteutimme heille verkkosivut Nettix Pro -integraatiolla. Lisäksi suunnittelimme yritykselle logon heidän toivedensa pohjalta.

Vieraile

Kosican Oy

Kosican Oy on vuonna 2018 perustettu perheyhtiö joka on keskittynyt myymään vaihtoautoja järkevään ja aina edulliseen hintaan.. Toteutimme heille verkkosivut Autosofta-integraatiolla, mistä myyntikohteet haetaan automaattisesti sivulle selattavaksi.

Vieraile

R2 Carwash

R2 Carwash on Säkylässä toimiva autopesula, josta löytyy sekä automaatti- että itsepalvelupuolet. Toteutimme heille sivsuston, jossa autopesulan palvelut ja hinnasto on tuotu esiin selkeästi mutta tyylikkyydestä tinkimättä.

Vieraile

Fintec Oy

Fintec on Chesterton huolto- ja kunnossapitotuotteisiin sekä puhdistus- ja pinnoituspalveluihin erikoistunut Yritys Lapualta. Teimme yritykselle verkkosivun, jossa tuote- ja palveluvalikoima on helposti selattavissa.

Vieraile

SSV-Ajoneuvo Oy

SSV-Ajoneuvo Oy on Lempäälän Ideaparkin lähistöllä toimiva autoliike. Teimme heille Nettix Pro -järjestelmään integroidut verkkosivut, josta autojen myynti-ilmotukset haetaan sivulle automaattisesti.

Vieraile

Villen Automyynti

Villen Automyynti on Mercedes-Benz ja BMW henkilöautoihin erikoistunut vaihtoautoliike Vantaalta. Toteutimme yritykselle verkkosivut Nettix Pro -integraatiolla.

Vieraile

Uudenmaan Pumppaamohuolto Oy

Uudenmaan Pumppaamohuolto tarjoaa pumppaamoiden ja viemäreiden huoltopalveluita Uudenmaan alueella yli 30 vuoden kokemuksella. Toteutimme yritykselle heidän toiveidensa mukaiset verkkosivut, ja viimeistelimme logon alustavan hahmotelman pohjalta.

Vieraile

Xabis

Xabis on perheyhtiö, mikä keskittyy startup-sijoituksiin ja yrityksiin. Toteutimme heille kieliversioidut sivut, mistä näkee heidän sen hetkiset sijoituskohteet sekä ajankohtaisia blogiartikkeleita.

Vieraile

Mersun Vanteet

Mersun Vanteet myyvät renkaita ja alkuperäisiä vanteita Mercedes-Benz autoihin. Teimme heille logon sekä WooCommerce-pohjaisen tuotekatalogisivun, jonka voi helposti tulevaisuudessa laajentaa myös verkkokaupaksi. Tuotteet sivulle haetaan automaattisesti Nettivaraosan rajapinnasta.

Vieraile

Wrecker Oy

Wrecker Oy on vaihtoautoliike Laitilasta, joka myy autojen lisäksi renkaita ja vanteita erityisesti Mercedez Benzeihin. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen Autosofta integraatiolla.

Vieraile

Autolinja.com

Autolinja on henkilö- ja pakettiautoihin myyntiin keskittynyt perheyritys Klaukkalasta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen nettix pro -integraatiolla.

Vieraile

Autopiste Arvola Oy

Autopiste Arvola Oy on Lohjalla jo vuodesta 1984 asti toiminut perheyritys. Toteutimme heille verkkosivun, johon Autojen ja muiden myyntikohteiden tiedot haetaan Nettix Pro:sta. Lisäksi sivulta pystyy vuokraamaan pakettiauton Booqable-varausjärjestelmän kautta.

Vieraile

Engineerise Oy

Engineerise Oy on nuori, metallituotteille omistautunut yritys. Suunnittelimme ja toteutimme heille sivut ja logon heidän toiveidensa pohjalta.

Vieraile

AR-Rahoitus

AR-Rahoitus on erikoisrahoituksen edelläkävijä, joka tarjoaa rahoitusta, vaikka yleiset luottoehdot eivät täyttyisi. Suunnittelimme heille uuden logon, sekä uudistimme heidän verkkosivustonsa.

Vieraile

Suomen Autoliike Oy

Suomen Autoliike Oy
Suomen Autoliike on Jyväskylässä toimiva yritys, joka myy, ostaa sekä vuokraa ajoneuvoja. Toteutimme heille Nettiautoon integroidun verkkosivuston, jossa autojen lisäksi voi selata myös muita ajoneuvoja sekä trailereita.

Vieraile

MJP Motors

MJP Motors ostaa, myy ja vuokraa ajoneuvoja, sekä tekee autofiksauksia ja rengastöitä. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle uuden logon, visuaalisen ilmeen sekä nettisivut, jotka on integroitu Nettix Pro -järjestelmään.

Vieraile

Aurinkopurje

Aurinkopurje tarjoaa erilaisia asumispalveluja ja kotiin vietävää tukea mielenterveyskuntoutujille. Heidän toimintansa perustuu yhteisöhoitoon ja sen periaatteisiin. Räätälöimme Aurinkopurjeelle uniikit verkkosivut, johon he voivat helposti päivittää ajankohtaisia tietoa toiminnastaan.

Vieraile

TT Car Center Oy

TT Car Center Oy on Lahdessa vuodesta 2017 lähtien toiminut autoliike. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle heidän brändinsä mukaisen verkkosivuston. Sivusto on integroitu Autosoftaan, josta ajoneuvojen tiedot päivittyvät automaattisesti sivulle.

Vieraile

RIOC ry

Research Initiative on Organised Crime (RIOC ry) on itsenäinen ajatushautomo, joka tekee käytäntöön sovellettavaa yhteiskunnallisesti relevanttia tutkimusta järjestäytyneestä rikollisuudesta (JR) ja kehittää työkaluja JR ryhmien ja verkostojen toiminnan vaikeuttamiseksi ja estämiseksi. Toteutimme RIOCille verkkosivu-uudistuksen, jossa on otettu huomioon sekä ulkoasu että toiminnallisuus. Sivulla on kaksi kieliversioita, joihin uutisten, blogin ja julkaisujen päivittäminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Vieraile

Voivalan Autopesu Oy

Voivalan Autopesu Oy on Kaarinassa toimiva autopesuja ja rengaspalveluja tarjoava yritys. Toteutimme heille kotisivut, missä on tietoa heidän palveluistaan sekä hinnastosta. Teimme samassa yhteydessä myös videon etusivun banneria varten.

Vieraile

TTJ Rakennus Oy

TTJ Rakennus Oy on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva rakennusalan yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluu mm. talon rakennus, kattoremontit sekä korjausrakentaminen. Suunnittelimme ja toteutimme heille verkkosivut sekä logon.

Vieraile

Bianca

Kauneus- ja hiusstudio Bianca on Jyväskyläläinen kauneusalan yritys, jolle toteutimme verkkosivu-uudistuksen. Tärkeimpinä asioina projektissa oli tuoda palvelut ja hinnasto selkeästi esille, sekä upottaa Timman ajanvarauskalenteri sivustolle.

Vieraile

Siivouspalvelu Teho+

Siivouspalvelu Teho+ on Turun alueella toimiva monipuolinen siivousalan yritys. Toteutimme heille selkeän One Page -kotisivun, jossa kaikki tiedot kuvineen on tiivistetty yhdelle sivulle.

Vieraile

Ari Sipilä Oy

Ari Sipilä Oy on autoja, motoja ja veneitä myyvä yritys Salosta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen Autosofta integraatiolla. Suunnittelimme heille myös uuden kuplavolkkaria muistuttavan logon asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vieraile

Veljekset Alanko

Rakennustyö Veljekset Alanko Oy on betoniperustuksiin sekä muihin muotti- ja valutöihin erikoistunut perheyritys Etelä-Pohjanmaalta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen ja päivitimme heidän yritysilmettään.

Vieraile

Sahkomar

Sähköinsinööritoimisto Marco Mäenpää Oy on sähköalan yritys Jyväskylästä. Toteutimme yritykselle uudet nettisivut vanhojen sivujen pohjalta.

Vieraile

Diacoord Consulting

Tanja Tamminen on dialogifasilitoinnin ja siviilikriisinhallinan asiantuntija, jonka toiminimelle Diacoord Consulting räätälöimme nettisivut. Ne antavat hänen työlleen näyteikkunan. Nettisivuilla yhteisytökumppanit saavat nopeasti yleiskuvan konsulttiyrityksen erityisaloista ja yrittäjän asiantuntijuudesta.

Vieraile

Jyväs-Rakenne Oy

Jyväs-Rakenne Oy on keskittynyt laadukkaiden rivitalojen rakentamiseen Jyväskylän alueelle. Suunnittelimme heidän yritystään kuvaavat sivut noudattaen selkeitä linjoja ja käytännöllisyyttä. Sivuilla pääsee selaamaan niin myynnissä kuin rakenteilla olevia kohteita sekä aikaisempaa tuotantoa vuosien varrelta.

Vieraile