Referenssit

Bayerncar

Bayerncar on Seinäjoella ja Jyväskylässä toimiva autoliike, jonka pääpaino on Premium-segmentin ajoneuvoissa. Toteutimme heille helppokäyttöisen ja tyylikkään verkkosivuston, jolla ajoneuvojen selaaminen on sujuvaa. Sivustolla on myös verkkokauppa, jossa myydään Bayerncar-aiheista merchiä. Verkkosivuille on toteutettu rajapintaintegraatio WebSales-järjestelmään, josta ajoneuvojen tiedot haetaan ja johon liidit ohjataan.

Vieraile
Referenssi Bayerncar Oy

Lasivakuutus.fi

Lasivakuutus.fi on tuulilasien vaihtoon erikoistunut yritys, mikä noutaa asiakkaan auton halutusta osoitteesta, ja tarjoaa sijaisauton tuulilasin vaihdon ajaksi. Toteutimme yritykselle uudet kotisivut, sekä juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn kalenterivarausjärjestelmän, minkä avulla asiakas voi varata tuulilasin vaihdon haluamalleen ajankohdalle. Kalenteri ottaa huomioon tehdyt tilaukset sekä työntekijöiden ja sijaisautojen lukumäärän, ja näyttää vapaat ajat sen mukaisesti.

Vieraile
Referenssi Lasivakuutus.fi

Rengasvertailu.fi

Rengasvertailu.fi oli alun perin rengasarvosteluja-, testejä- ja uutisia varten toteutettu sivusto. Uudistimme sivun, ja rakensimme sen yhteyteen helppokäyttöisen WooCommerce-verkkokaupan täysin kustomoiduilla suodattimilla, joiden avulla käyttäjä voi etsiä autoonsa sopivat renkaat rekisterinumeron tai rengaskoon avulla.

Vieraile
Referenssi Rengasvertailu.fi

Koka Oy

Koka Oy on Suomen johtava vedenmittaukseen ja siihen liittyvän tiedon siirtoon ja palveluihin erikoistunut yritys. Toteutimme heille kattavan verkkosivu-uudistuksen, jonka päätavoitteena oli tehdä tiedon etsimisestä ja laajan tuotevalikoiman selaamisesta mahdollisimman helppoa. Päivitimme myös sivun ulkoasun vastaamaan heidän yritysilmettään.

Vieraile
Referenssi Koka Oy

RealCars Oy

Realcars Oy on Jyväskylässä toimiva autoliike. Toteutimme yritykselle uuden verkkosivuston Nettix Pro -integraatiolla, josta autojen tiedot ja kuvat haetaan ajastetusti sivulle selattaviksi.

Vieraile
Referenssi RealCars Oy

Novoset Oy

Novoset Oy on Lempäälässä Ideaparkin lähistöllä toimiva vaihtoautoliike. Toteutimme yritykselle uudet verkkosivut Autosofta-integraatioilla, josta autojen tiedot ja kuvat haetaan automaattisesti sivuille.

Vieraile
Referenssi Novoset Oy

Ri-Lease Auto Center

Rilease on Vantaalla toimiva yritys, jonka palveluihin kuuluu henkilö- ja pakettiautojen huoltoleasing-, vuokraus-, osto-, myynti-, rahoitus- sekä edulliset autovakuutuspalvelut. Toteutimme heille Nettiautoon integroidun sivuston ja vuokrausjärjestelmän.

Vieraile
Referenssi rilease.fi

Suomen Hyötyautot Oy

Suomen Hyötyautot Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia hyötyajoneuvoja, kuten pakettiautoja, kevyt kuorma-autoja, maastoon sopivia erikoisvarusteltuja autoja sekä työkoneita. Toteutimme heille uudet Nettix Pro -järjestelmään integroidut verkkosivut.

Vieraile
Referenssi Novoset Oy

K&K Kivinen Oy

K&K Kivinen Oy on Tuusulassa sijaitseva caravanliike, joka myy, ostaa, vaihtaa ja huoltaa matkailuvaunuja sekä matkailuautoja. Toteutimme heille uuden verkkosivun, johon myynti-ilmoitukset haetaan Nettikaravaanin REST-rajapinnasta.

Vieraile
Referenssi K&K Kivinen Oy

Senioridigiapu

Senioridigiapu on PK-seudulla toimiva yritys, joka tarjoaa digiapua etänä ja kotikäynteinä senioreille. Toteutimme yritykselle verkkosivut ja kalenterivarausjärjestelmän, jonka kautta asiakkaat voivat tehdä tilauksia. Lisäksi verkkosivustolla on käytettyjen laitteiden verkkokauppa.

Vieraile
Referenssi senioridigiapu

Pumppaamo & Imu

Pumppaamo & Imu on Varsinais-Suomen alueella toimiva ympäristöhuoltoalan yritys, jonka toimeenkuvaan kuuluu pumppaamoiden huolto ja erilaiset imuautopalvelut. Toteutimme heille uudet verkkosivut, jotka on optimoitu Google-mainontaa varten.

Vieraile
Referenssi pumppaamo & imu

JJ-Areena

JJ-Areena on koneiden, ajoneuvojen ja laitteiden vähittäiskauppaan erikoistunut kasvava yritys. Toteutimme heille kotisivut, jotka on integroitu Nettix Pro -järjestelmään. Lisäksi suunnittelimme yritykselle logon, sekä kuvasimme suurimman osan sivustolla näkyvästä video- ja kuvamateriaalista.

Vieraile
Referenssi JJ Areena Oy

Konekauppa Raktori Oy

Raktori on maatalouskoneiden asiantuntija jo yli 22 vuoden kokemuksella. Yrityksen päätavoite on löytää uusi koti käytetyille traktoreille, metsäkoneille ja niihin liittyville varusteille. Suunnittelimme yritykselle visuaalisesti näyttävät sivut, jotka sopivat yhteen yrityksen logon kanssa. Sivusto on integroitu Nettix Pro -järjestelmään, josta koneet siirtyvät automaattisesti sivustolle selattaviksi.

Vieraile
Referenssi Konekauppa Raktori Oy

Katriina Talaslahti

Katriina Talaslahti on Olympique Lyonnaisin ykkösjoukkueen maalivahti ja hän pelaa jalkapalloammattilaisena "maailman parhaaksi" nimetyssä joukkueessa Ranskassa. Suunnittelimme ja toteutimme Katriinalle personoidut kansainvälisyyttä kestävät verkkosivut, joissa eri käyttäjäryhmien - fanien ja partnereiden - toiveet, tarpeet ja viestitys ovat huomioitu. Katriina voi päivittää verkkosivustoa helposti futisuran edetessä.

Vieraile
Referenssi Katriina Talaslahti

House Of Cars

House Of Cars on Tuusulassa toimiva yritys, joka myy autoja ja moottoripyöriä. Toteutimme heille tyylikkäät verkkosivut Nettix Pro -integraatiolla.

Vieraile
Referenssi House Of Cars

Laatupesu Oy

Laatupesu tarjoaa monipuolista tekstiilihuoltoa niin yrityksille kuin kotitalouksille. Räätälöimme heille verkkosivut, joiden tärkeänä tavoitteena oli tuoda Laatupesun laaja palveluvalikoima esille selkeästi jäsenneltynä. Sivustolta löytyy myös yleistä tietoa heidän yrityksestään ja toimialastaan.

Vieraile
Referenssi Laatupesu Oy

Keijo Lehtonen Oy

Keijo Lehtonen Oy on autoliike Mäntsälässä, joka myy ja vuokraa ajoneuvoja. Toteutimme heille verkkosivuston Nettix Pro -integraatiolla, josta autojen tiedot haetaan sivulle selattaviksi. Lisäksi toteutimme sivulle kalenterivaraus­järjestelmän ajoneuvojen vuokrausta varten.

Vieraile
Referenssi keijo lehtonen oy

R2 Group Oy

R2 Group on Säkylässä toimiva yritys, joka korjaa, prosessoi ja myy kuormalavoja. Toteutimme heille verkkosivuston, jota he voivat helposti muokata itse tarpeidensa mukaisesti.

Vieraile
Referenssi R2 Group oy

R2 Carwash

R2 Carwash on Säkylässä toimiva autopesula, josta löytyy sekä automaatti- että itsepalvelupuolet. Toteutimme heille sivsuston, jossa autopesulan palvelut ja hinnasto on tuotu esiin selkeästi mutta tyylikkyydestä tinkimättä.

Vieraile
Referenssi R2 carwash

Fintec Oy

Fintec on Chesterton huolto- ja kunnossapitotuotteisiin sekä puhdistus- ja pinnoituspalveluihin erikoistunut Yritys Lapualta. Teimme yritykselle verkkosivun, jossa tuote- ja palveluvalikoima on helposti selattavissa.

Vieraile
Referenssi Fintec Oy

SSV-Ajoneuvo Oy

SSV-Ajoneuvo Oy on Lempäälän Ideaparkin lähistöllä toimiva autoliike. Teimme heille Nettix Pro -järjestelmään integroidut verkkosivut, josta autojen myynti-ilmotukset haetaan sivulle automaattisesti.

Vieraile
Referenssi SSV-Ajoneuvo Oy

Villen Automyynti

Villen Automyynti on Mercedes-Benz ja BMW henkilöautoihin erikoistunut vaihtoautoliike Vantaalta. Toteutimme yritykselle verkkosivut Nettix Pro -integraatiolla.

Vieraile
Referenssi Villen Automyynti

Uudenmaan Pumppaamohuolto Oy

Uudenmaan Pumppaamohuolto tarjoaa pumppaamoiden ja viemäreiden huoltopalveluita Uudenmaan alueella yli 30 vuoden kokemuksella. Toteutimme yritykselle heidän toiveidensa mukaiset verkkosivut, ja viimeistelimme logon alustavan hahmotelman pohjalta.

Vieraile
Referenssi Uudenmaan Pumppaamohuolto

Mersun Vanteet

Mersun Vanteet myyvät renkaita ja alkuperäisiä vanteita Mercedes-Benz autoihin. Teimme heille logon sekä WooCommerce-pohjaisen tuotekatalogisivun, jonka voi helposti tulevaisuudessa laajentaa myös verkkokaupaksi. Tuotteet sivulle haetaan automaattisesti Nettivaraosan rajapinnasta.

Vieraile
Referenssi Mersun Vanteet

Wrecker Oy

Wrecker Oy on vaihtoautoliike Laitilasta, joka myy autojen lisäksi renkaita ja vanteita erityisesti Mercedez Benzeihin. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen Autosofta integraatiolla.

Vieraile
Wrecker Oy

Autopiste Arvola Oy

Autopiste Arvola Oy on Lohjalla jo vuodesta 1984 asti toiminut perheyritys. Toteutimme heille verkkosivun, johon Autojen ja muiden myyntikohteiden tiedot haetaan Nettix Pro:sta. Lisäksi sivulta pystyy vuokraamaan pakettiauton Booqable-varausjärjestelmän kautta.

Vieraile
Wrecker Oy

AR-Rahoitus

AR-Rahoitus on erikoisrahoituksen edelläkävijä, joka tarjoaa rahoitusta, vaikka yleiset luottoehdot eivät täyttyisi. Suunnittelimme heille uuden logon, sekä uudistimme heidän verkkosivustonsa.

Vieraile
Referenssi AR-Rahoitus

Suomen Autoliike Oy

Suomen Autoliike on Jyväskylässä toimiva yritys, joka myy, ostaa sekä vuokraa ajoneuvoja. Toteutimme heille Nettiautoon integroidun verkkosivuston, jossa autojen lisäksi voi selata myös muita ajoneuvoja sekä trailereita.

Vieraile
Referenssi Suomen Autoliike Oy

MJP Motors

MJP Motors ostaa, myy ja vuokraa ajoneuvoja, sekä tekee autofiksauksia ja rengastöitä. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle uuden logon, visuaalisen ilmeen sekä nettisivut, jotka on integroitu Nettix Pro -järjestelmään.

Vieraile
Referenssi MJP Motors

Aurinkopurje

Aurinkopurje tarjoaa erilaisia asumispalveluja ja kotiin vietävää tukea mielenterveyskuntoutujille. Heidän toimintansa perustuu yhteisöhoitoon ja sen periaatteisiin. Räätälöimme Aurinkopurjeelle uniikit verkkosivut, johon he voivat helposti päivittää ajankohtaisia tietoa toiminnastaan.

Vieraile
Referenssi Aurinkopurje Oy

TT Car Center Oy

TT Car Center Oy on Lahdessa vuodesta 2017 lähtien toiminut autoliike. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle heidän brändinsä mukaisen verkkosivuston. Sivusto on integroitu Autosoftaan, josta ajoneuvojen tiedot päivittyvät automaattisesti sivulle.

Vieraile
Referenssi TT Car Center Oy

RIOC ry

Research Initiative on Organised Crime (RIOC ry) on itsenäinen ajatushautomo, joka tekee käytäntöön sovellettavaa yhteiskunnallisesti relevanttia tutkimusta järjestäytyneestä rikollisuudesta (JR) ja kehittää työkaluja JR ryhmien ja verkostojen toiminnan vaikeuttamiseksi ja estämiseksi. Toteutimme RIOCille verkkosivu-uudistuksen, jossa on otettu huomioon sekä ulkoasu että toiminnallisuus. Sivulla on kaksi kieliversioita, joihin uutisten, blogin ja julkaisujen päivittäminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Vieraile
Referenssi RIOC ry

Raksatohtori

Raksatohtori Tarjoaa omakotitalon rakennuttamistukipalveluita yksityisille asiakkaille paikkakunnasta riippumatta. Toteutimme yritykselle logon sekä simppelin ja modernin verkkosivuston asiakkaan toiveiden pohjalta.

Vieraile
Referenssi Raksatohtori Oy

Voivalan Autopesu Oy

Voivalan Autopesu Oy on Kaarinassa toimiva autopesuja ja rengaspalveluja tarjoava yritys. Toteutimme heille kotisivut, missä on tietoa heidän palveluistaan sekä hinnastosta. Teimme samassa yhteydessä myös videon etusivun banneria varten.

Vieraile
Referenssi Voivalan Autopesu Oy

TTJ Rakennus Oy

TTJ Rakennus Oy on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva rakennusalan yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluu mm. talon rakennus, kattoremontit sekä korjausrakentaminen. Suunnittelimme ja toteutimme heille verkkosivut sekä logon.

Vieraile
TTJ Rakennus Oy

Bianca

Kauneus- ja hiusstudio Bianca on Jyväskyläläinen kauneusalan yritys, jolle toteutimme verkkosivu-uudistuksen. Tärkeimpinä asioina projektissa oli tuoda palvelut ja hinnasto selkeästi esille, sekä upottaa Timman ajanvarauskalenteri sivustolle.

Vieraile
Referenssi Bianca

Siivouspalvelu Teho+

Siivouspalvelu Teho+ on Turun alueella toimiva monipuolinen siivousalan yritys. Toteutimme heille selkeän One Page -kotisivun, jossa kaikki tiedot kuvineen on tiivistetty yhdelle sivulle.

Vieraile
Referenssi siivouspalvelu teho+

Ari Sipilä Oy

Ari Sipilä Oy on autoja, motoja ja veneitä myyvä yritys Salosta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen Autosofta integraatiolla. Suunnittelimme heille myös uuden kuplavolkkaria muistuttavan logon asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vieraile
Referenssi Ari Sipilä Oy

Veljekset Alanko

Rakennustyö Veljekset Alanko Oy on betoniperustuksiin sekä muihin muotti- ja valutöihin erikoistunut perheyritys Etelä-Pohjanmaalta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen ja päivitimme heidän yritysilmettään.

Vieraile
Referenssi Veljekset Alanko

Sahkomar

Sähköinsinööritoimisto Marco Mäenpää Oy on sähköalan yritys Jyväskylästä. Toteutimme yritykselle uudet nettisivut vanhojen sivujen pohjalta.

Vieraile
Referenssi Sahkomar

Diacoord Consulting

Tanja Tamminen on dialogifasilitoinnin ja siviilikriisinhallinan asiantuntija, jonka toiminimelle Diacoord Consulting räätälöimme nettisivut. Ne antavat hänen työlleen näyteikkunan. Nettisivuilla yhteisytökumppanit saavat nopeasti yleiskuvan konsulttiyrityksen erityisaloista ja yrittäjän asiantuntijuudesta.

Vieraile
Referenssi Diacoord Consulting

Jyvas-Rakenne Oy

Jyväs-Rakenne Oy on keskittynyt laadukkaiden rivitalojen rakentamiseen Jyväskylän alueelle. Suunnittelimme heidän yritystään kuvaavat sivut noudattaen selkeitä linjoja ja käytännöllisyyttä. Sivuilla pääsee selaamaan niin myynnissä kuin rakenteilla olevia kohteita sekä aikaisempaa tuotantoa vuosien varrelta.

Vieraile
Referenssi Jyvas-Rakenne Oy

Pyydä tarjous