Referenssit

Aurinkopurje

Aurinkopurje tarjoaa erilaisia asumispalveluja ja kotiin vietävää tukea mielenterveyskuntoutujille. Heidän toimintansa perustuu yhteisöhoitoon ja sen periaatteisiin. Räätälöimme Aurinkopurjeelle uniikit verkkosivut, johon he voivat helposti päivittää ajankohtaisia tietoa toiminnastaan.

Vieraile

RIOC ry - Research Initiative on Organised Crime

Research Initiative on Organised Crime (RIOC ry) on itsenäinen ajatushautomo, joka tekee käytäntöön sovellettavaa yhteiskunnallisesti relevanttia tutkimusta järjestäytyneestä rikollisuudesta (JR) ja kehittää työkaluja JR ryhmien ja verkostojen toiminnan vaikeuttamiseksi ja estämiseksi. Toteutimme RIOCille verkkosivu-uudistuksen, jossa on otettu huomioon sekä ulkoasu että toiminnallisuus. Sivulla on kaksi kieliversioita, joihin uutisten, blogin ja julkaisujen päivittäminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Vieraile

Katriina Talaslahti

Katriina Talaslahti on Olympique Lyonnaisin ykkösjoukkueen maalivahti ja hän pelaa jalkapalloammattilaisena "maailman parhaaksi" nimetyssä joukkueessa Ranskassa. Suunnittelimme ja toteutimme Katriinalle personoidut kansainvälisyyttä kestävät verkkosivut, joissa eri käyttäjäryhmien - fanien ja partnereiden - toiveet, tarpeet ja viestitys ovat huomioitu. Katriina voi päivittää verkkosivustoa helposti futisuran edetessä.

Vieraile

Greentyre Recycling Finland

Green Tyre Recycling Finland Oy on kuopiolainen start up-yritys, jonka päätoimialaa on rengas- ja muovijätteen kierrättäminen ja jalostaminen. Suunnittelimme ja toteutimme heille yritysilmeen ja verkkosivut.

Vieraile

Marko Taavitsainen

Marko Taavitsainen on kokenut kuopiolainen hieroja / urheiluhieroja. Suunnittelimme ja toteutimme hänen näköisensä verkkosivut rennolla urheiluteemalla, jotka sopivat yhteen hänen toimitilojensa kanssa.

Vieraile

Parturi-kampaamo Kellari

Parturi-kampaamo Kellari on Siilinjärvellä jo vuodesta 2001 lähtien toiminut parturi-kampaamo. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle visuaalisen ilmeen ja verkkosivut, sekä otimme kuvat toimitiloista sivustoa varten.

Vieraile

Ota yhteyttä

Contact Us