Referenssit

Bayerncar

Bayerncar on Seinäjoella ja Jyväskylässä toimiva autoliike, jonka pääpaino on Premium-segmentin ajoneuvoissa. Toteutimme heille helppokäyttöisen ja tyylikkään verkkosivuston, jolla ajoneuvojen selaaminen on sujuvaa. Sivustolla on myös verkkokauppa, jossa myydään Bayerncar-aiheista merchiä. Verkkosivuille on toteutettu rajapintaintegraatio WebSales-järjestelmään, josta ajoneuvojen tiedot haetaan ja johon liidit ohjataan.

Vieraile
Referenssi Bayerncar Oy

Uudenmaan Pumppaamohuolto Oy

Uudenmaan Pumppaamohuolto tarjoaa pumppaamoiden ja viemäreiden huoltopalveluita Uudenmaan alueella yli 30 vuoden kokemuksella. Toteutimme yritykselle heidän toiveidensa mukaiset verkkosivut, ja viimeistelimme logon alustavan hahmotelman pohjalta.

Vieraile
Referenssi Uudenmaan Pumppaamohuolto

Suomen Autoliike Oy

Suomen Autoliike on Jyväskylässä toimiva yritys, joka myy, ostaa sekä vuokraa ajoneuvoja. Toteutimme heille Nettiautoon integroidun verkkosivuston, jossa autojen lisäksi voi selata myös muita ajoneuvoja sekä trailereita.

Vieraile
Referenssi Suomen Autoliike Oy

TT Car Center Oy

TT Car Center Oy on Lahdessa vuodesta 2017 lähtien toiminut autoliike. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle heidän brändinsä mukaisen verkkosivuston. Sivusto on integroitu Autosoftaan, josta ajoneuvojen tiedot päivittyvät automaattisesti sivulle.

Vieraile
Referenssi TT Car Center Oy

Ari Sipilä Oy

Ari Sipilä Oy on autoja, motoja ja veneitä myyvä yritys Salosta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen Autosofta integraatiolla. Suunnittelimme heille myös uuden kuplavolkkaria muistuttavan logon asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vieraile
Referenssi Ari Sipilä Oy

Veljekset Alanko

Rakennustyö Veljekset Alanko Oy on betoniperustuksiin sekä muihin muotti- ja valutöihin erikoistunut perheyritys Etelä-Pohjanmaalta. Toteutimme heille verkkosivu-uudistuksen ja päivitimme heidän yritysilmettään.

Vieraile
Referenssi Veljekset Alanko

Donna Taponero

Donna Taponero on luonnontuotteita valmistava yritys Marttilasta Varsinais-Suomesta. Toteutimme heille visuaalisesti raikkaan ja helppokäyttöisen verkkokaupan, josta löytyy erilliset osiot kuluttajille ja jälleenmyyjille. Toteutuksessa on huomioitu myös kansainvälinen laajentuminen.

Vieraile
Referenssi Donnataponero

Laatupesu Oy

Laatupesu tarjoaa monipuolista tekstiilihuoltoa niin yrityksille kuin kotitalouksille. Räätälöimme heille verkkosivut, joiden tärkeänä tavoitteena oli tuoda Laatupesun laaja palveluvalikoima esille selkeästi jäsenneltynä. Sivustolta löytyy myös yleistä tietoa heidän yrityksestään ja toimialastaan.

Vieraile
Referenssi Laatupesu Oy

Diacoord Consulting

Tanja Tamminen on dialogifasilitoinnin ja siviilikriisinhallinan asiantuntija, jonka toiminimelle Diacoord Consulting räätälöimme nettisivut. Ne antavat hänen työlleen näyteikkunan. Nettisivuilla yhteisytökumppanit saavat nopeasti yleiskuvan konsulttiyrityksen erityisaloista ja yrittäjän asiantuntijuudesta.

Vieraile
Referenssi Diacoord Consulting

Jyvas-Rakenne Oy

Jyväs-Rakenne Oy on keskittynyt laadukkaiden rivitalojen rakentamiseen Jyväskylän alueelle. Suunnittelimme heidän yritystään kuvaavat sivut noudattaen selkeitä linjoja ja käytännöllisyyttä. Sivuilla pääsee selaamaan niin myynnissä kuin rakenteilla olevia kohteita sekä aikaisempaa tuotantoa vuosien varrelta.

Vieraile
Referenssi Jyvas-Rakenne Oy

Aurinkopurje

Aurinkopurje tarjoaa erilaisia asumispalveluja ja kotiin vietävää tukea mielenterveyskuntoutujille. Heidän toimintansa perustuu yhteisöhoitoon ja sen periaatteisiin. Räätälöimme Aurinkopurjeelle uniikit verkkosivut, johon he voivat helposti päivittää ajankohtaisia tietoa toiminnastaan.

Vieraile
Referenssi Aurinkopurje Oy

RIOC ry

Research Initiative on Organised Crime (RIOC ry) on itsenäinen ajatushautomo, joka tekee käytäntöön sovellettavaa yhteiskunnallisesti relevanttia tutkimusta järjestäytyneestä rikollisuudesta (JR) ja kehittää työkaluja JR ryhmien ja verkostojen toiminnan vaikeuttamiseksi ja estämiseksi. Toteutimme RIOCille verkkosivu-uudistuksen, jossa on otettu huomioon sekä ulkoasu että toiminnallisuus. Sivulla on kaksi kieliversioita, joihin uutisten, blogin ja julkaisujen päivittäminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Vieraile
Referenssi RIOC ry

Katriina Talaslahti

Katriina Talaslahti on Olympique Lyonnaisin ykkösjoukkueen maalivahti ja hän pelaa jalkapalloammattilaisena "maailman parhaaksi" nimetyssä joukkueessa Ranskassa. Suunnittelimme ja toteutimme Katriinalle personoidut kansainvälisyyttä kestävät verkkosivut, joissa eri käyttäjäryhmien - fanien ja partnereiden - toiveet, tarpeet ja viestitys ovat huomioitu. Katriina voi päivittää verkkosivustoa helposti futisuran edetessä.

Vieraile
Referenssi Katriina Talaslahti

Greentyre Recycling Finland

Green Tyre Recycling Finland Oy on kuopiolainen start up-yritys, jonka päätoimialaa on rengas- ja muovijätteen kierrättäminen ja jalostaminen. Suunnittelimme ja toteutimme heille yritysilmeen ja verkkosivut.

Vieraile
Referenssi Greentyre Recycling Finland Oy

Marko Taavitsainen

Marko Taavitsainen on kokenut kuopiolainen hieroja / urheiluhieroja. Suunnittelimme ja toteutimme hänen näköisensä verkkosivut rennolla urheiluteemalla, jotka sopivat yhteen hänen toimitilojensa kanssa.

Vieraile
Referenssi Marko Taavitsainen

Parturi-kampaamo Kellari

Parturi-kampaamo Kellari on Siilinjärvellä jo vuodesta 2001 lähtien toiminut parturi-kampaamo. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle visuaalisen ilmeen ja verkkosivut, sekä otimme kuvat toimitiloista sivustoa varten.

Vieraile
Referenssi Parturi-Kampaamo Kellari

Ota yhteyttä

Contact Us